Het heeft vannacht onvoorstelbaar hard geregend en er was veel onweer maar ondanks dat heel goed geslapen. Vanmorgen na het ontbijt leuk met diverse mensen gepraat met de zieke Sadun naar het ziekenhuis in Negombo geweest en nu even verhaaltje maken en bij de vissers kijken hier bij de oceaan. In Negombo was het erg druk voor met tuktuk’s in heel Sri Lanka rijden zo’n 800.000 tuktuk’s waarvan in Colombo alleen al 200.000. Zo’n 600.000 zijn gehuurde en ca 200.000 eigendom van mensen zelf.

Het is vandaag opnieuw heel erg warm 34 graden met een hele luchtvochtigheid wat inhoud dat de gevoelstemperatuur zo’n 40 graden is. Vanavond partytime, want we gaan met de managers en o.a. Sampath eten bij onze vriend S R Nilantha Ravindra die ons meteen zijn nieuwe huis laat zien..wordt vast heel gezellig.

Naast het gezellige ook verdrietige zaken. Zo is de vader van vijf kinderen afgelopen week overleden, een erg arm gezin dat maandelijks ook financiële steun van mij krijgt. Dat zal wat meer moeten worden want er is nu helemaal geen inkomen. De moeder vertelde mij vanmorgen dat de oudste (16 jr) nu stopt met school en gaat werken om ook inkomen te vergaren. Gistermiddag schepte ik nog voor drie van hun/haar kleintjes het eten op..

Leave your comment