Gisterochtend aan gekomen op Santosa in Sri Lanka en mijn fijne vrienden weer ontmoet. Het was opnieuw weer een hartelijk welkom in tropische temperaturen… De reis ging iig tot Dubai uitstekend ‘k had een mooie plek in de Emirates 380!! Vanaf Dubai naar hier een kleiner toestel en dan zit je zo mogelijk nog krapper maar niet zeuren natuurlijk ik voel me zeer bevoorrecht dat ik deze reis weer kan maken naar al die lieverds die het een stuk minder hebben dan ons maar wel heel gelukkig zijn. Op het vliegveld werd ik “besprongen” door Lytse Jouke, prachtig hoe de Singalese bevolking daarop reageert…grote glimlach! De managers waren ook blij me weer te zien en dat was wederzijds natuurlijk. Lytse Jouke is een boefje maar naar mij een ongelofelijke schat zoals al die kinderen hier.

Leave your comment