Omdat het 26 februari jl. mijn verjaardag was hadden de gisteren, managers een lunch voor me georganiseerd op een hele bijzondere plaats in Colombo. In een groot hotel op de 4e etage met uitzicht over de haven, echt schitterend. Er is trouwens een groot probleem in de haven daar want er zijn drie krokodillen gesignaleerd en dus durft men voor controles daar het water niet in.

Opnieuw hebben we geprobeerd om Saman te vinden hij was de eerste kok die we ruim 10 jaar geleden ontmoeten en hij is veel geholpen door mijn vriend Jan Veenstra We weten nu precies waar hij woont en zo meteen doen we weer een poging om te kijken of hij thuis is. Gister was het het voor de gehandicapte kinderen schoonmaak dag van hun lokaal en ramen, het laat zich wellicht gemakkelijk raden dat ik het haasje was toen ze me zagen. Met vereende krachten werd ik vast gepakt en ook ‘gepoetst’ nadat ik ze even had uitgedaagd heerlijk trouwens dat water bij de hitte hier.

Leave your comment